Partneri

Otvoreni smo za partnerstvo

Alpen Pharma je međunarodna kompanija sa predstavništvima širom sveta. Zahvaljujući svojoj fleksibilnoj strukturi, uvek smo otvoreni za partnere. To stvara uslove za dugoročnu i plodnu saradnju. Individualni pristup saradnji omogućava nam da razvijamo uzajamno koristan odnos sa svakim od partnera.  

 

in_uk_1.jpg

 

Naš strateški prioritet

 

Znamo da mnoge od najboljih ideja mogu da potiču spolja i zato je saradnja sa drugim kompanijama, organizacijama i istraživačkim centrima fundamentalan deo naše poslovne strategije. Partnerstvo i razvoj inovativnih pristupa predstavljaju naš strateški prioritet.

 

in_uk_2.jpg

 

Uzajamne prednosti partnerstva

 

Partnerstvo sa kompanijom Alpen Pharma omogući će vam da steknete iskustvo u oblasti:

  • globalne saradnje;
  • otvaranja i razvijanja novih tržišta i poslovnih pravaca;
  • naučnih i kliničkih proba;
  • inovativnih rešenja.

 

Sarađujući sa nama imaćete mogućnost da iskoristite stručnu podršku naših regionalnih timova. Sa našim osobljem moći ćete da predstavite svoje proizvode na novim tržištima u razvoju u različitim zemljama. Nudimo širok opseg usluga kako bismo podržali vaše ideje i proizvode u svim fazama poslovanja.

 

in_uk_3.jpg

 

Naš cilj

         

Interesuje nas mogućnost za saradnju u različitim oblastima farmaceutike i parafarmaceutike.  Naš cilj je da povećamo uzajamne sposobnosti, iskustvo i sredstva kako bismo što bolje ispunili potrebe svojih pacijenata.

 

Saznajte više o mogućnostima poslovnog razvoja.